Blackjack Tips

Omdat niet iedereen gelijk een koning is in het Blackjack spel, zullen wij van Blackjack met iDeal op deze pagina een aantal Blackjack tips verklappen en uitleggen. Deze Blackjack tips staan natuurlijk niet garant voor enorme winsten en grote bergen geld, maar ze zorgen er wel voor dat je minder snel verliest en dus sneller deze grote bergen geld tegenkomt. En wij zijn zeker niet de vervelendste en daarom delen we graag onze Blackjack tips met anderen. Zo maakt iedereen kans op leuke prijzen en een leuk Blackjack spel!

Basis Blackjack Tips

Als we dan naar de Blackjack tips gaan kijken, dan kunnen we beginnen met een hele simpele tip, namelijk: weet welk spel je speelt. Ondanks dat Blackjack zo bekend is, zijn er nog steeds mensen die de Blackjack regels niet kennen. Dit is op zich helemaal niet erg, maar een spelletje gaan spelen zonder dat je weet wat je moet doen is niet erg slim. Daarom staat deze tip ook bij de Blackjack tips. Blackjack is niet heel erg moeilijk en je hebt het spelletje ook zo door. En wanneer je weet hoe het spel werkt, dan kan je ook leuk gaan spelen zonder dat je opeens een hoop geld kwijt bent.

We hebben ook nog een tip over de essentie van het Blackjack spel tussen de Blackjack tips staan. Veel mensen denken namelijk dat het doel bij online Blackjack spelen of gewoon Blackjack spelen is om zo dicht mogelijk bij de 21 punten te komen. Er zijn zelfs websites die dit beweren. Deze zijn eigenlijk heel vals bezig, aangezien je veel meer geld verliest als je op deze manier speelt. Wij zullen eerlijk met jullie zijn en ook eerlijk zeggen dat de essentie van het spel is om de dealer te verslaan. Sommige zullen dit wel weten en niet tussen de Blackjack tips vinden passen, maar er zijn genoeg mensen die hierin tuimelen. Je moet natuurlijk wel zo hoog mogelijk te komen qua punten, maar wanneer je op 17 punten staat, moet je jezelf afvragen of het verstandig is om nog een kaart te pakken. De kans dat je jezelf dood koopt is dan namelijk erg groot. Daarnaast is het zo dat de dealer altijd vanaf 17 moet passen en ook niet eerder mag passen. Dus bij 16 moet de dealer altijd doorkopen. Dit zijn allemaal punten die je in je achterhoofd moet meewegen. Eigenlijk zitten er dus in deze ene tip al meerdere Blackjack tips verstopt!

Goede en bruikbare Blackjack Tips

Wanneer je dan dus bezig bent met Blackjack spelen, dan moet je er ook vanuit gaan dat je kunt verliezen. Je moet dit kunnen accepteren, want anders kan je niet vrij spelen. Je blijft dan altijd in je achterhoofd zitten met de angst om te verliezen. Wanneer je dit kwijt bent, kan je heerlijk spelen. Uiteraard moet je ook niet te vrij gaan spelen. Stel dus daarom wel een limiet hoeveel je wilt uitgeven.

Naast de algemene Blackjack tips hebben we natuurlijk ook specifieke Blackjack tips. De volgende tip die we bespreken is kan bij beide Blackjack tips ingedeeld worden. Dat komt omdat deze tip ook voor andere spellen geldt. Het is namelijk zo dat je niet gratis kunt spelen als je een live Blackjack spel gaat spelen. Dit moet altijd voor geld. Maar wanneer je kiest voor een gewoon Blackjack spel, dan kan je dit wel gratis uitproberen. En dat slaat natuurlijk weer terug op de eerste van de Blackjack tips, want op die manier kom je erachter hoe het spelletje werkt en kan je veel oefenen.

Als we dan kijken naar specifieke Blackjack tips, dan beginnen we met een uitleg over de verzekering. Dit is een aspect wat je niet veel zal gebruiken. Je kan je kaarten namelijk verzekeren. Dit gebeurt amper en doe dit dan ook alleen als je het gevoel hebt dat de dealer Blackjack heeft. Bij online Blackjack spelen wordt er bijna nooit verzekerd.

Uitgebreide Blackjack Tips voor ervaren spelers

Een andere optie die de vermelding waard is in de Blackjack tips, gaat over het verdubbelen tijdens het Blackjack spel. Verdubbelen kan namelijk heel handig zijn bij Blackjack. Maar wees bewust dat je dan nog maar één kaart krijgt en je inzet wordt verdubbeld. Je kan dit het beste doen als je een aas hebt of een 10.

Ook het splitsen behoort toe tot de Blackjack tips. Hier moet je namelijk ook goed opletten wat je doet. Splitsen doe je als je twee dezelfde kaarten hebt en dan ga je dus met twee handen spelen en dus ook twee inzetten. Je moet nooit twee 10-en of twee 5-en splitsen en twee azen moet je altijd splitsen. Krijg je twee zevens of twee achten, dan moet je opletten wat de dealer voor kaarten heeft. Heeft de dealer ook een zeven of een acht, dan moet je gaan splitsen. Zoniet, dan kan je het beste niet splitsen.

Als laatste van alle Blackjack tips zeggen we nog dat je moet weten wanneer je moet stoppen. Verlies je te veel achter elkaar, dan kan je misschien beter even stoppen en de volgende dag weer verder gaan.